Loading... Loading...

Grafičke usluge

Grafičke usluge –  Graviton Makarska

Graviton d.o.o. je osnovan davne 2003 godine i već dugi niz godina uspješno pruža usluge u grafičkoj idustriji. S godinama smo i rasli, te imamo veliki izbor strojeva s kojima vam možemo ispunit skoro svaku vašu želju. Posebno se ponosimo na mogućnost CNC obrade u dimenzijama 2500 x 1300 mm. Obrađujemo većinu materijala kao što je kamen, aluminij, mesing, bakar, plexiglas, drvo. Osim CNC obrade nudimo i 3D modeliranje i izradu prototipova (modela). U ponudi imamo digitalni tisak velikog formata na HP Latex printeru do formata 152 cm. XXL tisak je pogodan za sve vrste oglašavanja te kaširanje slika u formatima kojima želite, izradu naljepnica, jumbo plakata, zidnih tapeta. Laserski print je idealna za izradu mali naklada kao što su posjetnice, flajeri, brošure, plakati!

Izrada pečeta te laserko graviranje pločica već je standarno u našoj ponudi. Sami pečat ili pločica može biti napravljena u kratkom vremenu!

Grafička priprema

Preduvjet dobrog grafičkog proizvoda je dobra grafička priprema, samim time radimo grafičku pripremu za naše proizvode na zadovoljstvo kupaca. Osim toga radimo i sve grafičke dorade kao što su ljepljenje, kaširanje, obrezivanje materijala